Saturday, October 5, 2013

Makeup ESM 5-1-13


Makeup untuk model dibawah Empayar Siti Murni. ESM ingin mencari model untuk program2 dibawahnya.
Saya dapat makeupkan model Brienda yang sangat sporting. Event ini dibawah DAT XTVT.
Pengalaman pertama sebab dapat duduk dan lihat sendiri keadaan yang di panggil Runaway. Dapat duduk dan lihat sendiri model2 memperagakan persembahan.


Saturday, January 26, 2013

Gubahan Hantaran 29-12-12

Menerima gubahan hantaran untuk majlis bertunang, pernikahan. Harga boleh runding.
Hantaran ni untuk adik ipar saya. Tema warna biru tercoise ye.

Telekung

Quran
Handbeg
Perfume
Kasut



Makeup Finalis Bintang P Ramlee 2&3 Dec, 12

Venue : RTM
DAT XTVT
Makeup finalis untuk Bintang P Ramlee.
Saya berpeluang makeupkan ramai artis seperti Penyanyi Wan, Rosmah, Ary Putra, Ahmad Fauzi dan ramai lagi.

makeup penyanyi Wan yang best x sombong pun.....

makeup simple untuk Rosmah AF
makeup Juara malam tu......adik ni dari Sabah bah....sowi lupa nama daaaaa

makeup Ary Putra


Sunday, December 30, 2012

Makeup Kenduri Kawin 17-11-12

Venue : Taman Koperasi Polis
Nak ucapkan terima kasih pada Sentuhan Azie Cun sebab beri job ini yang kebetulan dekat dengan area rumah saya. Makeupkan mak dan 2 orang sedare pengantin. Yang best first time masuk bilik pengantin makcik pengantin boleh tegur saya, siap tanya saya ni artis ke?. Hahahaha kelakar gak tp saya jawab makeup artis aje, boleh. Sabor jerlah. Yang penting makcik dia best.


makcik pengantin.....

mak pengantin.........

Makeup Dinner 10-11-12

Venue : Rawang
Makeup mak angkat untuk dinner


Makeup Kelas Basic & Bridal 4-11-12

Venue : Sri Gombak
Makeup kelas ni saya adakan di rumah saya sendiri.
Makeup dari basic hingga ke bridal sebab kawan anak saya ni masih belajar so takut takde masa untuk datang ke next kelas sebab tu buat sekaligus jer kelas makeup'
Sorry masa kelas demo makeup tu tak ingat nak snap gambar pulak.....yang sempat snap selepas kelas jerlah................
door gift & makan disediakan ye.....
Jom join kelas makeup saya.......

demo makeup dari saya

Makeup Dinner Puan Anis 19-10-12

Venue : Ampang
Dapat call dari Puan Anis untuk makeup dinner.