Monday, September 17, 2012

Makeup Dinner 25-5-12

Terima kasih pada Wani Malik sebab percaya beri job untuk dinner office dia iaitu Takaful Malaysia.
Lokasi makeup di Takaful Malaysia dengan tema "Arabic". Saya makeupkan staff seramai 2 orang sahaja sebab last minit saya terpaksa makeupkan GM & Secretary pulak. Mula2 tu saya agak takut jugak sebab makeupkan GM tuuuuu tp bila dah jumpa GM aduiii cukup sporting dan baik sekali........
Alhamdulilah semua yang saya makeupkan cukup puas hati dengan sentuhan saya. Terima kasih semua....

after makeup (before makeup x sempat snap)


Secretary pada GM Takaful - after makeup

Secretary GM dengan costume Arabicnye....

GM Takaful after makeup dengan costume Arabic - sangat sporting & best.......


Makeup Sanding Hajar 12-5-12

Makeup Siti Hajar di Masjid Ampang. Seperti biasa disebabkan kena makeupkan pengantin dalam kawasan masjid so saya kenalah memakai baju kurung serta selendang sekali. Makeup start jam 9.30pagi. Hari ini pengantin request untuk tidak memakai bulu mata sebab suaminya tidak suka. Request pengantin diterima ye eeeeee......
Terima kasih sekali lagi pada makcik pengantin Asni sebab percaya dengan sentuhan saya.

Hajar after makeup tanpa bulu mata ye.....

Hajar before makeup


Saya bersama pengantin Hajar

Hajar dan suami
Selamat Pengantin Baru ye.....


Makeup Nikah 11-5-12

Makeup nikah Siti Hajar di Masjid Ampang. First time makeupkan pengantin disuruh pakai baju kurung mesti katenye. Rupe2nya rumah pengantin tu betul2 dalam kawasan masjid, anak bilal rupanye. Yang bestnye kena pakai selendang jugak. Takpelah demi untuk customer saya menurut jer. eeeee
Walau macamnana pun pengantin tetap best. Terima kasih Hajar sebab percaya dengan sentuhan dari saya.

Hajar after makeup (tanpa cukur kening ye)

Hajar before makeup

Saya dan Hajar, masa ni bukak selendang kejap sebab dalam bilik hahahahaha.....


Makeup untuk Kenduri Kawin 29-4-12

Makeupkan kakak pengantin Farah dengan my BFF Iela comel di Keramat.
Makeupkan jugak mak pengantin sekali ye....

Farah after makeup

Farah before makeup


my BFF yg comel iela after makeup

sessi memakaikan bulu mata ye......

Makeupkan mak pengantin

Makeup Pengantin Potong Kek 15-4-12

Makeup Pengantin Lin dekat Ipoh Perak. Kebetulan mak andam pengantin tak stay sampai mlm dan kebetulan saya ada sebab makeupkan sepupunye dia yang memang import saya untuk makeupkan dia orang so saya pun diminta makeupkan Lin untuk malam potong kek malam tu. Pengantin minta nak makeupkan simple makeup jer.

Simple makeup untuk Lin
Makeup & hairdo by me

Lin sebelum makeup