Sunday, March 25, 2012

Beauty Makeup Photoshoot 4-3-2012

Makeup & hairdo by me





Makeup Dinner

Makeup & hairdo by me



Makeup Wedding 4-3-2012



Day2 - Makeup Ratu & Raja Sehari 12-2-2012

Hari ke-2 makeupkan finalist2 untuk Ratu & Raja sehari Majalah Stalista. Hari ke 2 ni dapat makeupkan finalist lain pulak. Makeupkan Suhaila dan beberape finalist lelaki. Hari ke2 ni adalah final day untuk contest tu. Bangga sangat sebab Suhaila merupakan pemenang pertama dalam contest tu. Finalist lelaki yang saya makeupkan pun ade yang menang jugak....jom!!!!

Suhaila pemenang pertama contest ni



Suhaila dengan finalist lelaki yg menang tempat ke3 saya makeupkan juga

Raja & Ratu Sehari Majalah Stailista

Finalist yg saya makeup kan menang tempat ke3

Hensemkan adik ni, saya makeupkan juga tp takde rezeki adik ni tak menang.....cube lain kali ye dek Saiful


Makeup Ratu & Raja Sehari 11-2-2012

Makeup untuk Ratu & Raja sehari untuk Majalah Stalista. Dapat panggilan dari Kak Sentuhan Wan Eiza, masa tu juga member Rina ada booth sempena Pameran Pengantin di Selayang Mall under Zvas Bridal Butik. Makeupkan finalist untuk contest Ratu & Raja sehari Abby Aisha dan beberape orang finalist lelaki tak ingat nama jugak eeeeeeee........
Makeupkan juga artis yang buat persembahan pada hari itu....artis dari JB. Artis tu artis baru kot.....

Abby after makeup


Hairdo by me

Abby dengan pasangan dalam contest ni

Artis dari JB lupa nama lagi aduiiii....


Makeup Dinner 1-2-2012

Makeup Dinner untuk "International Short Filem". Dapat panggilan dr Kak Sentuhan Wan Eiza. Makeup di Zvan Bridal Butik. Dinner diadakan di DBKL. Saya makeupkan 2 org untuk malam itu.

Makeup sebelum dan selepas


Hairdo by me - buat curl tu manual aje tak gunakan curl tong langsung ok......

me & sorry lupa plak nama adik ni

Makeup untuk adik Sara, tak sempat snap before makeup


Berminat dengan hasil makeover saya bolehlah hubungi @ 0163985357