Monday, January 31, 2011

Makeup Shooting Filem "Halilintar"

Alhamdulilah pada 29-1-11 saya mendapat job dari Rina Derina makeup artis untuk makeup dalam shooting filem. Saya tidak melepaskan peluang itu. Banyak pengalaman yang saya dapat pada hari itu. Memang berbeza makeup untuk shooting TV dan filem. Saya juga berpeluang berjumpa dengan artis2 untuk filem itu seperti Siti Sara dan 3 orang pelakon lelaki baru yang sangat friendly serta krew2. TQ to Rina Derina for your trust.








Friday, January 21, 2011

Makeup Shooting 5rencah 5rasa TV3

Shooting ni pada 12/1/2011 under Derina Team. Shooting dibuat di Shah Alam dalam sebuah rumah lupe pulak nama antie tuh. Host untuk rancangan tu Jason. Seronok bekerja dengan team2 ini termasuklah penerbit Intan Suraya, Azie, Farina kalau tak silap nama, tak lupa gak Mizza team Derina dan semua krew2 TV3.



Sunday, January 16, 2011

Bengkel Makeup 8 & 9 Januari 2011

Bengkel Makeup ni anjuran Wannieta Bridal. Bengkel ini diadakan di Bandar Baru Ampang. Saya hadir sebagai PA pada K.Wan pengajur bengkel makeup. Ramai student baru hadir dalam bengkel itu. Saya juga berpeluang memberi tunjuk ajar serba sedikit pada mereka.



Shooting Jalan-Jalan Cari Makan TV3

Makeup untuk host Jln2 Cari Makan pada 27/12/2010. Sorry lupe nak snap photo mase makeup host tu pulak eeeee. Host dia dah tukar lelaki pulak nama host Qis mcm tulah. Shooting sekali 2 tempat pada hari yang sama.